Πολιτιστικό Camping

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Ιστορία Ανακοινώσεις

pcamping

Θεατρικό Εργαστήρι

E-mail Εκτύπωση PDF

Το θεατρικό εργαστήρι είναι η απαραίτητη προϋπόθεση για την κατάρτιση μιας θεατρικής ομάδας πριν αυτή αποφασίσει να ανάβει στη σκηνή. Ο αυτοσχεδιασμός, η κινησιολογία, η ορθοφωνία και η υποκριτική είναι τα βασικά μαθήματα που οφείλει και πρέπει να παρακολουθήσει κανείς για να μπορέσει να οργανώσει τη σκηνική του παρουσία, να απαλλαγεί από τα συμπλέγματα και τις αγκυλώσεις και να αισθανθεί τη σκηνή ως ένα βασικό χώρο καλλιτεχνικής δράσης. Οι ασκήσεις ομαδικής έκφρασης και το θεατρικό παιχνίδι βοηθάνε τα μέλη της ομάδας να αποκτήσουν ένα κοινό κώδικα επικοινωνίας και ενισχύουν τη δυναμική της ομάδας.

 

Για το λόγο αυτό, και φέτος, στο camping θα λειτουργεί καθημερινά το θεατρικό εργαστήρι. Στα πλαίσια του θεατρικού εργαστηρίου θα δημιουργηθούν μικρές αυτόνομες ομάδες με στόχο την παρουσίαση μικρών σκετς τη βραδιά λήξης.

 

 

 

 

Εργαστήριο Αναρρίχησης

E-mail Εκτύπωση PDF

Για δεύτερη συνεχή χρονιά στο θεσμό του πολιτιστικού camping αναπτύσσεται οργανωμένο πρόγραμμα δράσης στη φύση με τη μόρφη εργαστηρίου, "Αναρίχησης Βράχου". Θα μοιραστούμε εμπειρίες, διδάσκοντας τις βασικές τεχνικές και αρχές του αθλήματος . Τσατιστίκατε λοιπόν από την εκνευριστική ησυχία στη λίμνη με τις πάπιες?, ξυπνήσατε ανάποδα το πρώι και σας έφταιγε το δέντρο έξω απ'τη σκηνή σας? ή στο κάτω κάτω θέλετε να εκτονώσετε την ενέργεια σας δίχως λόγο και αιτία?.... χαλαρώστε!!

 

Με λίγη καλή διάθεση και κέφι θα επισκεφτούμε γειτονικά "βραχάκια" για ψιλή κουβεντούλα, αγκαλιάσματα με τη φύση και ερωτοτροπίες με την αδρεναλίνη μέσα σας. Σε ένα έργο που όσοι δεν το έχουν βιώσει αξίζει να λάβουν μέρος. Σε μια παράσταση μοναδική όπου τα συναισθήματα, ο ενθουσιασμός, η λογική και το σώμα ωριμάζουν μέσω ενός σχοινιού σ'ένα κρεσέντο αρμονίας, και μετουσίωσης των ποιό προτώγονων ενστίκτων μας........... !

 

 

 

Ηχητικά 2007

E-mail Εκτύπωση PDF
  1. Κρητικό γλέντι

Ηχητικά 2005

E-mail Εκτύπωση PDF
  1. Marmaladies

Ηχητικά 2004

E-mail Εκτύπωση PDF
brg

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL