Πολιτιστικό Camping

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Ιστορία Ανακοινώσεις

pcamping

Πίσω μου κόκκινη γραμμή 2013 (Βίντεο)

E-mail Εκτύπωση PDF

2/8/13 «Πίσω μου κόκκινη γραμμή»: από ΘΟΕΜΠ

https://pithos.okeanos.grnet.gr/public/D4GGGpdQIj8AjQDn1I2qY4

JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.

Πλανήτης Αφροδίτη: θερμοκρασία 460 βαθμοί 2013 (Βίντεο)

E-mail Εκτύπωση PDF

3/8/13 «Πλανήτης Αφροδίτη: θερμοκρασία 460 βαθμοί»: από GIEVes

https://pithos.okeanos.grnet.gr/public/wXIKnzFvI6KmgQsFtdRF17

JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.

Άρθρο απο το περιοδικό: ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ

E-mail Εκτύπωση PDF

Σ’ ένα µικρό, πανέµορφο ορεινό χωριό της Κρήτης, φοιτητικές θεατρικές οµάδες απ’ όλη την Ελλάδα παρουσιάζουν τις παραστάσεις τους. Στα µέσα του καλοκαιριού, εδώ και 9 χρόνια, στο Αστρίτσι οι σκηνίτες στήνουν ένα αυτοοργανωµένο χωριό γεµάτο τέχνη, πολιτισµό, προσφορά, συλλογικότητα.

Συνεχίστε την ανάγνωση του θέματος εδώ

Όροι Φορουμ

E-mail Εκτύπωση PDF

Το politistikocamping.gr, προσφέρει τις υπηρεσίες του υπό τους κάτωθι όρους χρήσης τους οποίους ο επισκέπτης / μέλος των σελίδων του δικτυακού τόπου καλείται να διαβάσει προσεκτικά.

 Οι κυριότεροι κανόνες λειτουργίας συνοψίζονται στα εξής:

  • Απαγορεύεται η δημιουργία περισσότερων του ενός λογαριασμού πρόσβασης. Αν έχετε πρόβλημα με την πρόσβαση σας στο forum μην δημιουργείτε νέο λογαριασμό, χρησιμοποιείστε την φόρμα επικοινωνίας.
  • Απαγορεύεται η σύνταξη μηνυμάτων σε Greeklish (Ελληνικά με Λατινικούς χαρακτήρες).
  • Απαγορεύονται τα μηνύματα για παράνομο λογισμικό, λογισμικό εξουδετέρωσης προστασίας, ή αναφέρονται σε παράνομη απόκτηση προστατευμένου περιεχόμενου.
  • Απαγορεύονται τα μηνύματα που έχουν ως αποτέλεσμα τη δημιουργία έριδων / κακής ατμόσφαιρας στο forum. Σεβαστείτε όλα τα μέλη ακόμη κι αν διαφωνείτε. Σεβαστείτε όλα τα πρόσωπα φυσικά ή νομικά ακόμη κι αν σας έχουν βλάψει.
  • Τυχόν αντιρρήσεις σε επεμβάσεις των Συντονιστών του Forum θα πρέπει να υποβάλλονται με προσωπικό μήνυμα στον Συντονιστή και όχι δημόσια.
  • Απαγορεύονται οι διαφημίσεις στις υπογραφές ή στα μηνύματα.

Η εγγραφή και η συμμετοχή σας στο Forum του politistikocamping.gr σημαίνει την πλήρη αποδοχή των Κανόνων Λειτουργίας. Παρακαλούμε ελέγξτε τις επιμέρους κατηγορίες του Forum για τυχόν ύπαρξη συμπληρωματικών κανόνων, οι οποίοι ισχύουν παράλληλα με τους παρόντες Όρους Χρήσης και Κανόνες Λειτουργίας.

Οι όροι χρήσης μπορούν να τροποποιηθούν ανά πάσα στιγμή και χωρίς προειδοποίηση εφόσον παραστεί ανάγκη με παράλληλη δημοσίευσή τους στην παρούσα θέση και ισχύουν για όλους τους επισκέπτες του politistikocamping.gr, όσο και για τα εγγεγραμμένα μέλη του.

Η πρόσβαση σε αυτό το Forum δεν είναι κεκτημένο δικαίωμα κανενός. Πρέπει λοιπόν να το χρησιμοποιείτε με σεβασμό στους κανόνες τους οποίους αποδεχθήκατε κατά την εγγραφή σας. Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας στο Forum του politistikocamping.gr.

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL