Πολιτιστικό Camping

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home

Δραστηριότητες

Εκτύπωση PDF

 Παρόλο που η διάρκεια του Πολιτιστικού Camping είναι γύρω στις 10 μέρες οι δραστηριότητες που το αποτελούν είναι πάρα πολλές. Αν εξαιρέσουμε τις σχεδόν καθημερινές παραστάσεις (θεατρικές, μουσικές κτλ) στο Πολιτιστικού Camping λειτουργούν κατ' αρχήν τα πολύ σημαντικά εργαστήρια, θεατρικό, μουσικό, εικαστικό, φωτογραφικό, αναρρίχησης, κρητικών χορών και κεραμικής τα οποία μπορούν να παρακολουθήσουν όλοι, κατασκηνωτές και επισκέπτες.

 

Στα πλαίσια του camping θα γίνουν πολλά σεμινάρια με διάφορες θεματικές. Καλείται ο καθένας είτε να τα παρακολουθήσει, είτε εάν μπορεί ο ίδιος, να οργανώσει ένα σεμινάριο. Πέρα από τα παραπάω, η ομάδα διοργάνωσης προσπαθεί να είναι όσο πιο ευχάριστη η διαμονή των προσκεκλημένων της στην Κρήτη γι' αυτό διοργανώνονται εκδρομές αλλά και εκδηλώσεις εκτός Camping (π.χ. Κρητικό γλέντι κτλ).

 

Ωστόσο πέρα απ' όλα αυτά, εκείνο που αξίζει περισσότερο είναι οι ατελείωτες παρέες που στήνονται αμέσως μετά το τέλος των παραστάσεων στο χώρο του Camping με ζωντανή μουσική και άφθονη ρακή...