Πολιτιστικό Camping

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home

Δραστηριότητες κατασκηνωτών

E-mail Εκτύπωση PDF

Επειδή η φιλοξενία είναι μια μορφή τέχνης -με βαθιά ιστορία μάλιστα εδώ στην Κρήτη- η ομάδα διοργάνωσης, η δημοτική αρχή αλλά και η τοπική κοινωνία προσπαθούν και φέτος τα παιδιά που θα έρθουν από την υπόλοιπη Ελλάδα να περάσουν όσο το δυνατόν πιο ευχάριστα τις μέρες παραμονής τους στην Κρήτη και να γνωρίσουν κομμάτια του πολιτισμού και του τόπου. Έτσι, πέρα από τις παραστάσεις που θα δοθούν και τα εργαστήρια που θα λειτουργήσουν, και φέτος υπάρχει μια σειρά άλλων δραστηριοτήτων με πολύ ενδιαφέρον, όπως:

  1. Η επίσκεψη και η γνωριμία με την παραγωγή και τυποποίηση των προϊόντων της περιοχής
  2. Η επίσκεψη στο μουσικό εργαστήρι "Λαβύρινθος" /Η επίσκεψη στο μουσείο "Ν. Καζαντζάκη" /Η επίσκεψη στα φαράγγια της περιοχής
  3. Η γνωριμία με μερικά από τα ωραιότερα παραθαλάσσια μέρη της Κρήτης.
  4. Η κρητική βραδιά στο Καταλαγάρι με τους: Γιώργη Ξυλούρη, Νικόλα Καράτζη, Μιχάλη Κονταξάκη και άλλους καλλιτέχνες κρητικής μουσικής.

Επίσης στα πλαίσια του Camping δημιουργούντε αυθόρμητα διάφορες ομάδες για τη διεκπεραίωση εργασιών που προκύπτουν.

έτσι έχουν δημιουργηθεί

  1. η ομάδα σκηνογραφικής υποστήριξης,
  2. η οποία είναι αρμόδια για την έκτακτη βοήθεια του στησίματος των σκηνικών και οτιδήποτε άλλο χρειάζεται η κάθε παράσταση στα πλαίσια της σκηνογραφίας, η ομάδας φωτογραφίας,
  3. η οποία ασχολείται με τη δημιουργία αρχείου για το ιστορικό του Πολιτιστικού Camping,

 

Οι ομάδες δημιουργούνται επι τόπου τις ημέρες του Camping από οποιονδήποτε θεωρεί οτι έχει την όρεξη να ασχοληθεί υπεύθυνα, δεν καθοδηγούνται από κανέναν και είναι ανοιχτές και ανανεώσιμες.